Added 1976-08-26 11:44:55
App Freshness

0

Description

Company:
Infopartner of Sweden AB
URL:
Perenner
Version:
1.1
Post Date:
2017-10-17 11:44:55
Price:
$3.99

Download Perenner »

Nu när trädgården snart börjar vakna till liv, är det dax att början planera för den kommande säsongen. Till din hjälp så har vi nu tagit fram ”Perenner” för iPhone.

“Perenner” är en ny applikation som är utvecklad för svenska växtförhållanden. Den innehåller nästan 1000 olika arter och sorter, samt upp emot 800 inspirerande bilder och mängder av nyttig information. Dess enkla gränssnitt gör den lätt att använda och du kan snabbt få information och förslag på lämpliga perenner och lökväxter. Databasen är integrerad i applikationen så att du inte behöver vara uppkopplad när du söker information.

“Perenner” har tre huvudfunktioner:

* En lista som visar perenner i bokstavsordning och som kan sorteras efter svenskt namn, botaniskt namn eller växtfamilj. Det finns även en textsökningsfunktion, så att du snabbt ska kunna hitta ett växtnamn som du letar efter.

* Alla bilder som finns i applikationen kan presenteras i bokstavsordning och om du inte vill bläddra manuellt så kan du trycka på play, luta dig tillbaka och njuta av ett nästan 40 minuter långt bildspel.

* Med hjälp av en unik filtreringsfunktion kan du kombinera flera växtegenskaper och få en träfflista som visar de växter som passar in. I sökningen kan du kombinera färg, blomningstid, höjd, växtplats, jordtyp och härdighet. Du kan med andra ord snabbt hitta den där härdiga, blåa perennen som blommar under sommaren och passar i just din skuggiga rabatt.
När du hittar växter du tycker om så kan du lägga till dessa i din favoritlista för att snabbt kunna hitta dem igen. Du kan naturligtvis även visa favoriterna i ett bildspel.

Varje växtart presenteras med en utförlig växtbeskrivning, innehållande information om härdighet, utseende, växtplats, planteringsavstånd och förökning. Förteckning över alla perenner och lökväxter som ingår finns på hemsidan http://www.gardenapps.se

För att underlätta olika skötsel- och förökningsmoment, finns länkade videolektioner som steg-för-steg visar hur du utför varje moment. Dessa videolektioner ligger dock inte i applikationen, utan de kräver tillgång till Internet. Tänk på att datatrafik kan medföra en extra kostnad beroende på vilken typ av abonnemang du har.

I applikationen finns även utförlig information om plantering, skötselråd och vilka skötselmoment som skall utföras vid varje årstid.

Så oavsett om du är hobbyodlare eller trädgårdsexpert så är ”Perenner” applikationen för dig. Nu kan du ha informationen i fickan, oavsett vart du är…

——–

Applikationen är utvecklad i samarbete mellan InfoPartner AB och semaro.

InfoPartner AB har under mer än 20 års tid drivit en partiplantskola samt under senare år utvecklat flera olika PC-programvaror för trädgårdsbranschen.
Exempel: Perenner och lökväxter, En friskare trädgård, Skötselplan för utemiljö och Trädplan.

Programmen används både av hobbyodlare, parkförvaltningar och trädgårdsutbildningar i de nordiska länderna.

Screenshots

  • Perenner Screenshot
  • Perenner Screenshot

Stats for Perenner

Users that made this app Fresh

Freshness Badge

To add a FreshApps Badge for Perenner to your site:

1) Copy the HTML code snippet and paste it into your site.
2) The badge will automatically display on your web page with the Perenner iPhone App's current data.

Featured iPhone App


About Fresh Apps

iPhone icon - Fresh AppFresh Apps is all about finding the best iPhone Apps. The idea is really simple:
- If you like the app
- if you use the app
- if it makes you smile
Then + Make it fresh!
Advertise on Fresh Apps...

New to Fresh Apps?

iTunes App Store, Fresh Apps is betterThere are a couple of things you need to see! So grab a cup of coffee and sit back and enjoy finding a few new iPhone Apps.
- Most Fresh iPhone Apps
- Most Fresh FREE iPhone Apps
- Newest iPhone Apps


Announcements

Fresh Apps Stats

Total iPhone Apps:
0
Free iPhone Apps:
0
Total Users:
0
Total Comments:
0
Total Freshness:
0
Avg # of Apps Added Daily:
0

XHTML | CSS | © 2008-2009 Fresh Apps. All Rights Reserved

Fresh Apps Grass... Ahhh, picturesque.